BLANCO - kvalitet og funktionalitet i køkkenet.

En køkkenvask er ikke blot en køkkenvask – det er en arbejdsstation, der skal opfylde individuelle behov. Derfor har Blanco specialiseret sig i at skabe multifunktionelle vaske, der kan kombineres i et utal af varianter for at imødekomme de personlige ønsker til vaskeområdet.

Her kan du finde netop den vask, det køkkenarmatur, affaldssystem og andet tilbehør, du ønsker.

Gode råd...

... og vejledning til både valg af vask og indbygningsmetoder findes under "Skal vi hjælpe med...", hvor du også kan downloade vores 2017/2018 prisliste og vores Vedligeholdelsesvejledning for køkkenvaske og armaturer.

God fornøjelse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!


Vi servicerer ikke produkter købt hos Køkken24.dk

Vi oplever et stigende antal kunder, der bliver skuffede, når de oplever, at vi afviser reklamationer på BLANCO og GUTMANN varer købt hos e-butikken Køkken24.dk. Afvisningen skyldes, at disse produkter er parallelimporteret og derfor skal serviceres af det land, hvori de er købt.

Vi servicerer naturligvis produkter købt via vores danske forhandlere – både webshops og køkkenbutikker.

For at kunne håndtere en servicesag på køkkenprodukter bedes du udfylde en serviceformular med de oplysninger, som vi har brug for, for at kunne arbejde videre med din sag.

Find serviceformularen her

a+n


BLANCO Mix'n'Match
BLANCO har lavet en smart lille konfigurator, hvor man kan kombinere udvalgte vaske og armaturer med forskellige bordpladetyper og baggrundsfarver. BLANCO Mix'n'Match


Forhandler-login til an-online
an-online.dk/Login kan du selv bestille varer, tjekke nettopriser, se lagerstatus samt spore dine varer via GLS Track'n'Trace.

Mangler du et login, så kontakt vores kundeservice på tlf. 36 41 02 00 eller info@an.dk.